14 Ιουλίου 2017

Η Kate Beckinsale ψαρεύει γαμπρούς στη Jane-Austen-ική κομεντί «Love & Friendship»

1

Μπορεί οι εποχές που ήταν μία από τις πιο hot action heroines και ταυτόχρονα διεκδικούσε Όσκαρ σε ταινίες όπως το The Aviator να αποτελούν μακρινό παρελθόν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Kate Beckinsale έχει χάσει ούτε το ταλέντο της ούτε την ομορφιά της, και φέτος θα τη δούμε στη κομεντί εποχής Love & Friendship.

Αγγλία, δεκαετία του 1790. Η λαίδη Susan Vernon είναι μια όμορφη χήρα που αρέσκεται στις μηχανορραφίες. Την εποχή όπου περιμένει να κοπάσει το σούσουρο για ένα προσωπικό της σκάνδαλο, βρίσκεται κλεισμένη στην έπαυλη των πεθερικών της. Για να περάσει τον χρόνο της, η ευφυής και απολαυστικά εγωίστρια λαίδη αποφασίζει να βρει σύντροφο στην κόρη της, Frederica, και φυσικά στον εαυτό της. Έτσι, επιστρατεύει τη βοήθεια μιας παλιάς φίλης, της Alicia, αλλά δύο πιθανοί κι όμορφοι μνηστήρες μπερδεύουν τις ραδιουργίες της.

Η ταινία αποτελεί τη κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος Lady Susan της Jane Austen, και πραγματικά κάνει εντύπωση η επιλογή της αλλαγής τίτλου, ειδικά με κάτι τόσο generic, όπως το Love & Friendship.

Τη διασκευή της ταινίας ξεκίνησε πριν χρόνια ολομόναχος ο Whit Stillman (Damsels in Distress) πλασάροντάς τη σε διάφορους παραγωγούς και εταιρίες, μέχρι που βρέθηκαν τα Amazon Studios και η ταινία πήρε το δρόμο της.

Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Stephen Fry, Emma Greenwell και Morfydd Clark.

Το Love & Friendship έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance και πήρε πολύ καλές κριτικές, με τη ταινία να έρχεται στα μέρη μας στις 20 Ιουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails