3 Ιουνίου 2017

Ο Ice Cube κυνηγάει να δείρει τον Charlie Day στο «Fist Fight»

2

Πριν τριάντα χρόνια, ο νταής του σχολείου Buddy υποσχόταν ότι στις 3 το μεσημέρι θα σπάσει στο ξύλο τον καημένο Jerry. Φέτος η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται αλλά με ένα αναπάντεχο twist στη νέα κωμωδία Fist Fight.

Τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, και ο πάντα κακόκεφος καθηγητής αγγλικών Andy προσπαθεί να ανταπεξέλθει με τις φάρσες των τελειόφοιτων, την κακοδιαχείριση από πλευράς διεύθυνσης και τις περικοπές κονδυλίων που βάζουν σε κίνδυνο την εργασία των καθηγητών. Αλλά τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο, όταν ο δρόμος του διασταυρώνεται με τον πολύ τρομακτικό συνάδελφό του, Ron, που προκαλεί τον Άντι σε μια παλιομοδίτικη μονομαχία μετά τον χτύπο του τελευταίου κουδουνιού. Τα νέα για τη μονομαχία διαδίδονται αστραπιαία και καταλήγουν να γίνουν ό,τι ακριβώς χρειάζονταν αυτό το σχολείο για να ξυπνήσει.

Παρότι το Fist Fight τυπικά δεν έχει κάποια σχέση με το κλασσικό Three O'Clock High, το κεντρικό στόρυ είναι ολόιδιο με τη διαφορά ότι εδώ δεν έχουμε μαθητές αλλά καθηγητές

Το σενάριο είναι των πρωτοεμφανιζόμενων Van Robichaux & Evan Susser με τον τηλεοπτικό Richie Keen (It's Always Sunny in Philadelphia) να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο πίσω από τη κάμερα.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Day, Ice Cube, Christina Hendricks, Jillian Bell, Tracy Morgan, Dennis Haysbert και Dean Norris.

Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα απευθείας σε home video στα τέλη Ιουνίου. Δείτε τα trailers…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails