3 Ιουνίου 2017

Charlie Hunnam & Robert Pattinson χάνονται στις ζούγκλες του «The Lost City of Z»

25

Σε όλη του τη καριέρα, ο James Gray μας παρουσίαζε ταινίες μικρού βεληνεκούς, για ιστορίες διαφόρων ειδών αλλά πάντα με επίκεντρο το δράμα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Μετά από πέντε επιτυχημένα φιλμς που έχουν κάνει το όνομά του αξιοσέβαστο, ο 48χρονος Νεοϋορκέζος δημιουργός κάνει φέτος το βήμα παραπάνω, με το περιπετειώδες βιογραφικό δράμα The Lost City of Z.

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία διηγείται την ιστορία του Βρετανού εξερευνητή Percy Fawcett που στις αρχές του 20ου αιώνα ανακάλυψε στα βάθη του Αμαζονίου ίχνη ενός ανεπτυγμένου πολιτισμού. Οι επιστήμονες της εποχής τον γελοιοποίησαν αφού πίστευαν ότι όλες οι φυλές της περιοχής είναι “βάρβαρες”, με τον Fawcett να επιστρέφει στον Αμαζόνιο για να βρει τις αποδείξεις που του χρειάζονται, έχοντας στο πλευρό του το συνεργάτη του Henry Costin, τη σύζυγό του Nina και το γιο του Jack, οδηγώντας τον στην μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Το The Lost City of Z είναι βασισμένο στο ομότιτλο non-fiction βιβλίο του David Grann, με τον James Gray να έχει αναλάβει τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller και Tom Holland.

Η ταινία έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, με τον Σπέντζο να μας τη φέρνει στις 8 Ιουνίου. Δείτε το trailer…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails