15 Μαΐου 2017

Πολύ κυριολεκτικά παίρνει τον τίτλο της η νέα κωμική περιπέτεια φαντασίας «Monster Trucks»

MONSTER TRUCKS

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το πρώτο trailer της συγκεκριμένης ταινίας έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό πριν μπω στο κόπο να το παρακολουθήσω. Βλέπετε, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με αφήνει παγερά αδιάφορο και μια ταινία με τον τίτλο Monster Trucks μοιάζει να αποκαλύπτει το ποιόν της αμέσως. Πόσο λάθος έκανα…;

Ο Tripp είναι ένας νέος που τέλειωσε το σχολείο και θέλει να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από τη μικρή και μίζερη πόλη του. Για να τα καταφέρει, προσπαθεί να φτιάξει ένα monster truck χρησιμοποιώντας κομμάτια παλιών αυτοκινήτων από τη μάντρα, το οποίο όμως δε λέει να κινηθεί. Ένα ατύχημα στη κοντινή γεώτρηση πετρελαίου φέρνει στην επιφάνεια ένα περίεργο πλάσμα με ιδιαίτερη αγάπη για τη ταχύτητα, στο οποίο ο Tripp βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο.

Λογοπαίζοντας με τον τίτλο, το Monster Trucks μας παρουσιάζει μια ιστορία τόσο γελοία όσο και διασκεδαστική, που όμως θα ταίριαζε περισσότερο σε μια b-movie παρά σε μια νεανική (;;) περιπέτεια.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πίσω του, βρίσκονται ονόματα όπως ο Derek Connolly (Jurassic World) που έγραψε το σενάριο και ο Chris Wedge (Ice Age) στη σκηνοθεσία, και όχι ο τελευταίος απιθανόπουλος, όπως ίσως θα περιμέναμε.

Πρωταγωνιστούν οι Lucas Till (X-Men: Apocalypse), Jane Levy (Evil Dead) και Amy Ryan (Bridge of Spies).

Το Monster Trucks έκανε πρεμιέρα στην Αμερική τις πρώτες μέρες του 2017, ενώ εμείς θα το δούμε απευθείας σε home video.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails