28 Μαΐου 2017

Η Jessica Chastain είναι μια αδίστακτη λομπίστρια στη νέα ταινία «Miss Sloane»

20
Λομπίστας χαρακτηρίζεται ο δημοσιοσχετίστας που προσπαθεί να επηρεάσει τους φορείς υπέρ μιας συγκεκριμένης άποψης ή ιδέας ή ακόμα και νόμου, τον οποίον υποστηρίζει. Είναι τα κρυφά μυαλά πίσω από τις βιτρίνες των επιχειρήσεων και των κομμάτων. Μία απ’ αυτούς είναι και η δεσποινίδα Σλόουν.
Μια αδίστακτη και υπερ-πετυχημένη υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής, η Ελίζαμπεθ Σλόουν, εκθέτει τον αδίστακτο κόσμο των λόμπι της Ουάσιγκτον, σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τον έλεγχο όπλων. Νέοι νόμοι για τον περιορισμό κερδίζουν έδαφος στο κογκρέσο, και η Σλον είναι αυτή που καλείται να ηγηθεί της εκστρατείας, θέτοντας την αντίπαλη με ισχυρούς πολιτικούς εχθρούς. Οπλισμένη με τις περίφημες ικανότητες της και μια τεράστια θέληση να βγει νικήτρια, θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους, μαζί και την καριέρα της.
Το πρωτότυπο σενάριο του Miss Sloane έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος Jonathan Perera, με τον βετεράνο John Madden (The Best Exotic Marigold Hotel, Shakespeare in Love) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
Πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw, John Lithgow, Michael Stuhlbarg, Mark Strong, Alison Pill και Sam Waterston.
Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τη 1η Ιουνίου. Δείτε το trailer…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails