28 Μαΐου 2017

Ξαμοληθείτε στις παραλίες! Οι Dwayne Johnson και Zac Efron, είναι οι νέοι ναυαγοσώστες του «Baywatch»

Υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ΄90. Με τη βοήθεια των καλογυμνασμένων κοιλιακών των πρωταγωνιστών και τα πλούσια…προσόντα των πρωταγωνιστριών που παλλόταν σε slo-mo ενώ έτρεχαν στις παραλίες όχι μόνο για σώσουν άτυχους κολυμβητές αλλά για να πιάσουν από serial killers μέχρι να εξουδετερώσουν πυρηνικές βόμβες (!!), το Baywatch υπήρξε η απόλυτη ένοχη απόλαυση την τηλεθεατών. Δεκαέξι χρόνια μετά το φινάλε της, η Paramount Pictures θεώρησε καλή ιδέα να μας επιστρέψει στις παραλίες.

Σε αυτή την αναβίωση, ο Mitch Buchanan κοντράρεται έντονα με έναν νέο, φαντασμένο ναυαγοσώστη που τοποθετείται στην ομάδα του, όμως αναγκάζονται να αφήσουν τις διαφορές τους για να πιάσουν έναν επικίνδυνο εγκληματία.

Το πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία κρατάει ο Dwayne Johnson, με τους Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach και Ilfenesh Hadera να συμπληρώνουν τη παρέα των ναυαγοσωστών και Priyanka Chopra να υποδύεται την κακιά της υπόθεσης.

Αντίθετα με τη σειρά, η οποία περιείχε μεν χιούμορ αλλά ήταν περισσότερο μια δραματική περιπέτεια, εδώ η ταινία φέρνει τη κωμωδία στο προσκήνιο με τον Seth Gordon (Horrible Bosses, Identity Thief) που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία να πετάει στα σκουπίδια της λογοκρισία, αυτοσαρκάζοντας την ίδια τη σειρά, παρουσιάζοντας μία rated-R κωμική περιπέτεια.

Το Baywatch θα δούμε από τη 1η Ιουνίου. Δείτε τα trailers…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails